31 maj

helgen har vart suverän
idag:
 vaknade vid 8,  blev att äta frukost och sen ut och springa strömmen. faktiskt jätte skönt när det är så undebart väder. sen cyklade jag hem och duscha.
vid 12 något sånt kom pappa och hämtade mig. åkte ut till han och solade typ hela dagen. sen när han skulle skjutsa hem mig övningskörde jag lite smått, gick faktiskt jätte bra och kul var det också :D
när jag kom hem duschade jag igen sen mötte jag frida ett tag och sen blev det hem igen. ska nog bara ta det lugnt nu och se på tv eller något.

lördag: igår började det med solning på galje med frida becca och dalal.
 sen hem och duscha lite snabbt. sen efter ett tag kom jocke och hämtade upp mig och åkte vidare hem till honom. först blev det lite tv sen kurrade det i magarna så vi lagade tacos. bästa kockarna är vi! inte för att det så jätte svårt att laga tacos men ändå.  sen blev det film, kommer inte ihåg vad den hette. sen tog vi det bara lungt och vid halv tolv skjutsade han hem mig. tack för den dagen !


fint va? jag som gjordet

gott..

min lilla gullegris vad jag tycker om dig!

schtek i solen


sol sol sol !


ut och sola som bara den !

29 maj

wannabes, det skulle passa er perfekt .

dagen har gått bra hade, även sista musiklektionen idag. usch så sorligt. kommer sakna ektorp som fasen och alla lärare som är underbarast, och till och med dom lärare jag absolut inte går ihop med. hade i alla fall redovisning på musiken idag. gick bra tror jag.

men nu ville jag bara säga att jag är otroligt glaaad, fick nämligen reda på att det blir mvg för mig i no  ! jag är riktigt stolt för att jag har kämpat  för att nå dit kan ja lova.

nu ska jag bara njuta av helgen och den sköna värmen som entligen har kommit på riktigt. ha det bra, puss :)

28 maj



började dagen med no och vi hade en vikarie som vi hade igår i svenska.
tycker så synd om han för han är så nervös hela tiden, han stammar och lesspar (staving?). och eftersom han är typ lite ny och vilse på skolan så vid lunchen satt emma och kollade runt lite och såg att han var väldigt vilse och tog glas som han trodde var rent men han tog från dom ifrånställda glasen som skulle diskas ! hahaha fy fan där tyckte jag verkligen synd om människan. sen tillslut fattade han väll att han hade tagit fel när han skulle ställa tillbaka glaset men då hade han ju redan druckit ur det. hahaha, aa så kan det då.

har vart hemma ett tag nu. har pluggat musik som en galning sen har jag broderat lite för det ska vara klart i morn. har även ätit jordgubbar med mjölk, verkligen dö gott. ska ut med dalal snart. ha'de, puss !


27 maj

en helt okej skoldag. frida och emma följde med mig hem efter skolan, men emma stannade inte länge alls.
vi tog det bara lugnt ett tag och åkte till stan efter ett tag. hittade ett linne som jag köpte, ett sommarlinne med mycket färg.
sen blev det hem till frida ett tag där vi åt och kollade på film. frida tröttnade på filmen som jag tyckte var bra så vi såg bara halva och sen åkte vi hem till mig igen. eftersom hon inte kunde stanna så länge så åkte hon efter inte så lång tid. blir att sova snart och så kom jag på att jag har glömt att börja med musikuppgiften som är tills på fredag ! aja får kämpa på i morn med det. go'natt, puss !

25 maj


idag har skolan gått kanoners. evelina följde med mig hem efter det och jag bytte om för att springa strömmen. riktigt skönt att springa i det här vädret må ja säga! sen gick vi hem till mig och gjorde inget speciellt. sen gick vi ut och på vägen mötte vi dalal. gick till claras gård och hämta upp henne. vi gick ett tag med dom sen vände vi och gick åt ett annat håll. vi gick runt idrottsparken och hem till mig igen. blev lite att äta och ett tag efter det åkte evelina hem. nu pratar jag med jocakim i telefon, lite socialt sådär. ska väl sova snart är inte trött men jag somnade väldigt sent igår så det behövs nog mycket sömn inatt. ha det bra, puss :)

24 maj


vaknade vid tio idag. segade hela morgonen sen gjorde jag iordning mig. vid ett kom mamma och hämtade upp mig. vi åkte till stan för jag var tvungen att leta efter skor. hittade ett par efter en tids letande (se bild ovan). sen åkte vi till max och åt. gott som bara den! sen åkte vi hem. har vart hemma ett tag nu kanske ska träffa emma och dalal senare. får se. får hoppas på något bra på tv ikväll iaf. puss :)


23 maj

blev att gå upp tidigt idag. följde med mamma till stan vid 10, det blev en solning och en snabb titt i affärerna. kom hem för ett tag sen ska löpa strömmen snart antingen med dalal eller själv. kanske skulle spela lite fotboll med henne efter det, får se hur det blir. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, inget direkt bestämt. ha det bra, puss :)


20 maj

klänningen till 9:ans middag

go'da. skolan började med idrott i skogen. jag och olivia tog oss igenom orgenteringen ännu en gång och tog alla kontroller. vi är ju bra ! sen efter det var det att gå tillbaka till idrottshallen för att duscha. jag och emilia var dom enda som inte hade cykel, så eftersom det tog så lång tid att gå tillbaka och fixa iordning oss så missade vi spanskan.. "tyvär" . sen var det engelska och till sist svenska. fick reda på nationella i svenska idag också, är riktigt nöjd.

efter skolan blev det maxi med emilia och thobias. hittade ett par jätte fina skor som blir att köpa nästa vecka om jag inte hittar några andra. fick faktiskt inte med mig något hem därifrån förutom en chokladkaka. vet inte vad som händer ikväll men i morn ska jag sova länge. puss :)

19 maj







en otroligt stressig dag i stockholm. såg säkert roligt ut när vi sprang omkring i affärerna eftersom vi bara hade 2 timmar på oss på den egna tiden. blev inte så mycket shopping som jag förväntade mig men det blev en klänning, en jeans jacka, armband, en ring och ett svart nagellack. lite bilder dårå. 9d: det är bara så, vissa är bättre än andra.

18 maj

det räcker med att du finns


har inte så mycket att säga om skoldagen. en vanlig skoldag helt enkelt. har haft samtal med min mentor idag, gick galant. så nu har jag och mamma vart och handlat. handlade mycket godis tills i morn för då åker alla nior upp till stockholm över dagen. först blir det busstur runt staden sen typ gå runt i gamla stan, sen fri tid och då blir det att shoppa loss. sen efter det åker vi till naturhistoriska museet och kolla runt lite där sen blire kosmonova. kul faktiskt :) får hoppas på bra väder. annars är det väll "kläder efter väder" som gäller. puss !

17 maj

saknar dig mormor!

då var helgen slut. har inte hänt så mycket tar det lite kort, fredagen var jag hos pappa sov där till lördag. lördagen träffade jag evelina och frida blev robinson och godis. idag blir det kanske att löpa strömmen. orkar inte skriva så detaljerat, kanske senare. puss :)

15 maj


tjosan. skolan idag var helt okej. men spanska provet kan ta sig :) höjdpunkterna idag var musiken och mateeen ! älskar fisk med kall sås. På musiken går det bara uppåt hela tiden tar aldrig slut vi är så bäst. jag kan nästan allt på el-guitarren och evelina kan allt på basen, olivia kan as bra på trummor något nytt som hon försöker lära in och caesar spelar skit bra på piano. kan det bli bättre ? nej.
kom hem för ett tag sen så nu om en kvart kommer jeanette och hämtar mig för idag blir det att åka till pappa. trevligt eftersom jag inte har vart där på länge. trevlig helg, hörs puss !

13 maj

började dagen med idrott. sen rullade det bara på och det hände inget speciellt. vi slutade klockan 14.00 istället för 15.20, bra där. sen gick jag hem och gjorde inget speciellt förens mamma kom hem då vi tog en promenad till min älskade mormors grav. efter det blev det hem och äta lite sen gick jag ut och mötte dalal. vi vandra omkring lite sen såg vi att det var match vid ektorpsplanerna. ifk-waria, haha visste inte att waria hade kill-lag. aja tyckte lite synd om dom för det är inte kul att förlora med a vad vare.. typ 13-0. haha. när vi satt där kom albin oscar och jn. alltid trevligt med folket. sen blev det lite kallt så jag och dalal gick hem till henne. kom hem för en stund sen blir inget mer ikväll ska sova tidigt :) puss !

12 maj


vackra strömmen

idag var det en lång skoldag. började med syslöjd och sen var det nationella i no. det gick väll.. jag vet faktiskt inte hur det gick men jag svarade på allt förutom en fråga men det betyder ju inte att det är rätt. sen var det so i onödiga 15 minuter. sen var det matte i 1 timme och 40 minuter. efter skolan blev det gymmet med dalal. gick dö bra och det var super skönt. sen gick jag hem och duschade, blev också mat. har inte gjort så mycket mer nu blir nog bara att ta det lugnt nu. puss :)

11 maj


ja då var det måndag och jag hatar matte mer och mer för varje dag. usch jag hatart verkligen. jag är inte alls bra på det och jag orkar inte matte. tråkigt tråkigt. förövrigt har skoldagen gått snabbt och det har inte hänt något speciellt. men något som jag inte ser fram emot är no nationella i morgon. tycker det är onödigt att börja med np i massa andra ämnen det räcker väll med basämnena, eller gör det inte ? provtiden för det är två och en halv timme ! dom är inte kloka. jag tror det ska handla om biologi och jag tror inte det finns så mycket att träna till. ja tar det mer som det kommer. kan jag så kan jag, kan jag inte så kan jag inte. kom hem från skolan vid två typ har vart så irriterad sen dess (matten tar död på mig). har pluggat lite svenska och ätit. jag tror frida kommer förbi en stund snart. hon får mig säkert på bättre humör. ha det bra :)

10 maj

idag har jag inte gjort så mycket. bara tagit en lång promenad med mor, trevligt. har för det mesta bara tagit det lugnt. just nu sitter jag och lyssnar på gamla låtar. det river upp många minnen, lite sorgligt ändå att tiden går så snabbt. hur skulle det se ut om man kunde spola tillbaka tiden egentligen ? ja det kan man fråga sig. vissa minnen vill man ju kunna spola tillbaka tusentals gånger i alla fall.
ja nu känner jag för en kopp te och mackor. ha det bra, puss :)

9 maj


go'dag gott folk. har sovit gott inatt. drömde att skolan blev skulle bli bombad och att jag flög ett flgplan som höll på att störta ? lite läskigt. mamma kom in och väckte mig klockan kvart i nio typ. vi powerwlka runt strömmen, jätte skönt faktist. sen gick vi hem och åt frukost. jag har inte gjort så mycket mer sen dess. ska börja göra iordning mig snart. vet inte vad som händer nu men ikväll ska jag gymma med dalal vad jag vet. puss :)

8 maj

då var det fredag igen. skönt. skolan idag började med mentorstid sen stuga. sen var det no som var typ lite diskussion om efterfråga och utbud det slutade med olja och biogas och jag vet inte vad. sen var det spanska och eftersom det var pankakor idag så tar maten slut om man inte hinner i tid till matsalen så vi fick sluta en kvart tidigare, trodde faktist inte att irene kunde vara så snäll. sen i slutet var det musik. nu har vårt band börjat på en ny låt, kommer inte ihåg vad den hette men ska bli kul att fortsätta med den. jag har börjat på el-guitarr och evelina har börjat spela bas, hehe gymt. Nu för en stund sen eller rättare sagt en timme kom jag hem. Har ätit och nu sitter jag här. vet inte vad som händer ikväll sån som märks. trevlig helg, puss ! :)

6 maj

vad sa din inre röst ?
idag: ja skolan idag gick inte alls för bra kändes förjväligt allting faktist. förutom nationellaprovet i svenska som jag hade idag. det var muntligt och det hade jag med rebecca, hanna, madde och robin. gick super bra. hade även no prov idag, hann inte klart med det så jag får fortsätta med det på fredag. efter skolan gick jag till gymmet med dalal. blev en snabbis för snart är det möte i skolan eller typ grillning med föräldrar och elever. blir nog bra :)

igår tisdag: först skola med nationellaprov som gick dåligt. sen hem efter so:n. när jag kom hem ringde jag evelina som kom efter ett tag. vi cyklade ner till strömmen och tog ett varv. sen åkte vi hem till mig och åt. sen åkte vi ner och solade på gymmet. sen efter det blev vi väldigt sugna på något gott så då fick det bli glass. vi åkte hem till henne och såg på film. efter det kom ju solen fram så då blev det en liten promenad. sen gick jag hem blev en dusch och sen tog jag det bara lugnt hela kvällen. blev lite plugg också.


4 maj

hejsan, har inte orkat skriva under valborgs helgen har haft annat för mig. idag var det skola och det gick snabbt som vanligt på måndagar. efter skolan följde emilia med mig hem. vi åt och pluggade. sen efter en timme ungefär gick vi hem till thobbe. emilia föreslog en film som jag inte kommer ihåg vad den hette men hon sa att den skulle vara bra... men den var verkligen inte bra. det var en meningslös film som handlade om en clown som tillslut var en spindel i en kloak ? den var kanske tre timmar lång så det var inte så konstigt att både emilia och thobbe somna.  men då vet man att det är inget att se om. sen när den var slut gick jag hem och åt. efter det tog jag och mamma en lång promenad runt staden. blev en glass på det också. så nu kom jag hem för en liten stund sen och det blir nog inte så mycket mer ikväll bara ta det lugnt framför tv:n eller något :) ha det bra, puss !


RSS 2.0