30 april

då vare sista april idag då. det ska firas med vännerna från klass och annat. blir nog folketspark om inte annat. ska bli så trevligt så.
skolan gick snabbt idag hade fem lektioner. det hände inget speciellt. har inte så mycket mer att säga om den här dagen en så länge skriver mer om det i morn. hoppas alla får en riktigt trevlig valborg!
gårdagen: skolan först sen blev det gymmet med frida emilia och dalal. det var väldigt socialt och trevligt. körde på hårt i en timme. sen gick jag hem och tog en dusch. efter det tog jag bussen till frida. vi gjorde inget speciellt bara pluggade lite. sen vid halv tio åkte jag hem. blev inte så mycket mer efter det.

28 april

hade matte prov idag..aa jag har aldrig känt mig så dålig som idag, fattade verkligen noll eller så orkade jag bara inte tänka. så jobbigt. men men livet går väll vidare. efter skolan tog jag ett varv runt strömmen riktigt skönt. alltid avslappnande att springa där för det är en så skön miljö på något sätt. sen cyklade jag hem och åt lite, sen blev det att plugga. vid halv sju gick jag och dalal till gymmet och gymma, var väldigt skönt det också. så nu kom jag nästan precis ut ur duschen och ska väll titta på andra avenyn. puss :)


27 april

idag köpte jag min avslutningsklänning som jag tittade ut förra veckan. har tyvär ingen bild på den men det kanske kommer. riktigt nöjd är jag för det kommer passa till mina glatiatorskor. lite om idag i alla fall först skola sen stan med dalal clara emilia och august som var med ett tag. sen hem och vara barnvakt åt min kusin. har inte gjort så mycket mer. och sen vill jag bara säga att vädret är OTROLIGT underbart går inte att beskriva hur glad man blir. tror faktiskt att jag inte är ensam om att känna så.  puss på alla solstrålar !

26 april

en bra helg må jag säga. orkar inte skriva om hela helgen men jag släpper några underbara bilder. dom säger kanske inte så mycket om lördagen och som idag söndag, men titta och njuuut !





24 april




tjosan, idag är det en underbar fredag. började med mentorsråd sen rullade det på med stuga, no och spanksa sen vid lunch slutade vi som hade musik.  har inte gjort så speciellt mycket nu här hemma eller jo jag började med syslöjds uppgiften. blir inte allt för bra, vet inte vad jag ska skriva om. senare sen ska jag nog följa med mamma och handla lite. ikväll blir det att vara med underbara 9d, wihoo ! vi ska kanske grilla och ha det så trevligt vi kan. puss på solen !


23 april

idag var började dagen med nationella matte prov. jadu, jag vet inte vad jag ska säga eftersom jag troligtvis redan vet hur det kommer att se ut när jag får tillbaka det. jaja. efter skolan följde evelina med mig hem. vi gjorde inget speciellt tog det bara lugnt hela eftermiddagen. sen lagade vi mat, det fick bli köttfärssås och spagetti. riktigt gott tycker jag ! sen gick vi ut en stund och bara njöt av den ljusa kvällen. nu är det sommar i luften känner jag. känner mig så otroligt glad av det hoppas vädret håller i sig en lång tid framåt nu. i morn är det fredag och jag vet inte vad jag ska hitta på än men det märkar jag då. ha det bra, puss :)


fortfarande 22 april


blev en fika med frida för emma kunde inte följa med. vi gick till lindals. jag köpte en potatisbakelse/araxboll, den var inte alls så god som jag trodde att den skulle vara. vi satt där en timme ungefär. efter det kollade vi runt på stan. jag köpte inget speciellt och inte frida heller. sen tog vi bussen hem till mig. vi åt och kollade på andra avenyn. sen gick vi ut och tog en liten kvällspromenad lite mysigt så där men det var kyligt så får hoppas att det blir varmare i helgen som dem sagt. inte långt efter promenixen åkte frida hem. blir att sitta lite till här vid datan, sen blir det att sova. har vart en slapp dag och en väldigt skön sådan. puss :)


22 april

klockan är nu 10.33 och jag har vart uppe ett tag. börjar nämligen klockan 13.00 idag känns riktigt bra. ska ta lite om igår: jag och frida gick hem efter svenska lektionen hem till henne. hon köpte en pizza på vägen och jag gjorde varma mackor med sallad. alltså lite nyttigare hehe. sen kollade vi på rasmus på luffen. klockan halv fyra tog vi bussen till haga, hem till hennes pappa. klockan sex kom hennes kusiner, hennes farmor och hennes faster. vi åt grillat och hade det tevligt. vid klockan nio något sånt tog vi spånkan hem med hennes kusin och hans kompis. frida följde med mig hem ett tag. efter det tog jag en dusch och satte på andra avenyn. sen gick jag och la mig.
idag händer inget speciellt. har bara två lektioner så efter det vet jag inte vad som händer. puss :)

21 april



lite kort om gårdagen. först var det skola gick väldigt snabbt. sen efter det blev det att åka ner till stan med emilia. vi mötte frida. vi gick på stan i flera timmar. sen efter ett tag kom clara också ner och emma gick med oss ett litet tag. jag köpte en tröja, ett linne, solglasögon och ett armband. sen efter det åkte vi hem blev skit stressigt eftersom jag skulle till ifk matchen. blev hem snabbt och byta om och sen mötta jag clara och gick till matchen. ifk spelade bra i första halvlek men sen vet ja inte va som hände, men det iaf 2-2. sen blev det donken med clara och ante. gott ! sen blev det direkt hem och sussa. idag är det en lång skoldag, tror faktiskt att jag går hem för jag mår inte så bra. puss !


19 april

hata söndagar. vaknade upp i morse med täpt näsa och halsont. dags för ännu en förkylning. har vart förkyld hur många gånger som helst från hösten 08 till nu. dö jobbigt verkligen. aja, idag har jag hunnit med att äta frukost, städat, duschat och ätit lunch. vet inte vad jag ska hitta på idag kanske träffa emma men det är inte säkert än, och sen skulle evelina höra av sig lite senare. får se vad som händer. annars blir det nog bara en hemma dag. men somsagt får se. i morn är det en kort skoldag som tur är, och efter det blir det ner till stan med frida och emilia.  får hoppas på att komma hem med något fynd. sen i morn kväll är det premiär på nya parken för ifk norrköping. ska förmodligen dit med frida om det inte blir någon ändring. ska bli intressant att se förändringarna, jag har ju sett lite av det men bara mest utanpå ombyggnaden men inte så mcyket av insidan bara att det är röda, gråa och blå stolar. om jag inte har sett fel ? men det blir säkert bra. puss !


18 april

en riktigt trevlig kväll igår. va ju i flygeln och kollade på aa det där melodifestiovalen för nio i norrköping. madelene från min skola, ektorpsskolan sjöng och hon var riktigt bra. synd att hon inte kom längre. efter det gick vi tillbaka till ektorp. jag och olivia gick hem till mig en snabbis och emma och evelina hem till emma. jag och olivia gick sedan till vilbergen och träffade oscar, adam, jonte och råbin. stog där och pratade ett tag sen kom emma och evelina. sen skulle jonte hem då vänte vi och gick mot ektorp igen. jag gick hem och dom till oscar. blev att sova hos kusinerna. idag vaknade jag runt halv tio låg och segade ett bra tag sen åt jag frukost. har inte gjort så mycket mer idag bara vart inne, ska försöka gå ut sen eftersom det är så fint väder. kanske tar en promenad till konsum och köper lite godis det är ju trotsallt lördag. ikväll är det robinson på tv det ska jag se. puss påt !


17 april

idag gick skolan rätt så snabbt men det var jobbiga lektioner. började med ett nationellt prov som jag missade när jag var i egypten. sen efter det var det no-prov som jag skrev helt fel och gjorde saker tvärtom men får väll se hur det blir. sen var det spanska som går mig på nerverna ibland. sen var det lunch och till sist musik. det var nog den bästa och roligaste lektionen idag, först fick vi repetera i våra små band. sen hade vi "så ska det låta" var faktiskt riktigt roligt. vi sjöng och gissade artister som man brukar göra i det, tror ja ? har inte gjort så mycket efter skolan bara suttit vid datan. ikväll blir det att gå till flygeln och checka in melodifestivalen för typ norrköpings skolor och elever som går i nian. ska bli trevligt. blir att gå med evelina, emma och olivia. puss !

16 april




hejsvejs, i morse blev det att ta buss till skolan för att jag sov hos frida natten till idag. Skolan började med no som jag inte har så mycket koll på vad vi håller på med men i morn har vi i alla fall något test/prov på typ ljus och massa sånt. sen hade vi so, bild och idrott sen slutade vi för dagen. direkt efter det gick jag och evelina till gymmet och tränade lite. var väldigt skönt som vanligt. Evelina solade också efteråt då passade jag på att plugga lite. Sen blev det raka vägen hem och duscha. Blev även att gå upp till kusinen ett tag där jag pluggade ännu mer. Sen gick vi till mormors grav med mamma, vi kollade till hennes blommor. Påvägen hem köpte vi glass, jag testade den nya magnum jag tror den hette temtation. Den var helt okej men den var mindre än dom vanliga och inte värd priset. Sen gick vi hem och det blev mer plugg för mig. Sitter nu och pratar med frida i telefon om allt möjligt. Blir nog att sova snart. puss :)


13 april



oj vad tiden går fort må jag säga. idag är det då sista lovdagen känns lite sådär men sånt man får ta. vaknade vid halv elva och åt lite frukost. sen ringde jag till emma för vi ska ta en liten busstripp till maxi idag och kolla läget där. men det blir bara en sanbbis för hon skulle hem och äta påskmiddag vid tre. jag vet inte riktigt vad som händer efter det men sånt som märks. för övrigt har påsklovet vart rätt så skönt har bara sovit och tagit det lugnt. som sagt inget speciellt. ha'de så länge, puss !

12 april

there's nothing else i can say


5 april



igår var det party hos adam med klassen. det var verkligen roligt älskar våran klass så himla bra är vi. festen var till för oscar och albin som har fyllt år.
då var det denna eviga söndag skönt att det är lov ändå. idag har jag inte hunnit med så mycket bara gymmat med dalal och blev också en solning. blir att laga någon mat nu och sen kanske jag skulle träffa stampe, john, emma, evelina och dalal, eventuellt kommer det säkert flera. i morn är det lovskola som gäller för mig, ligger efter i svenskan och syslöjd och jag vet inte vad. ha de så bra, puss:)

2 april

skolan idag gick snabbt har haft stuga hela veckan tydligen och det innebär att man får jobba med det som man behöver jobba med om man ligger efter eller  så. nu idag blir det att träffa dalal albin och emma. vet inte ännu vad vi ska hitta på men det blir väll något trevligt. ikväll blir det gymmet med dalal, ska bli skönt. puss !

1 april



då är vi nu inne på april månad. väldigt skönt med lite vår, har vart en väldigt lång vinter. var ledig från skolan idag så i morse ålte jag och mamma och handlade. sen åkte vi hem och efter ett tag kom emilia och dalal. vi gick till skolan och mötte några mer. sen gick vi ner till stan och åt chicken, sen till teatern med skolan. en väldigt dålig teater förstod inte något av den. efter det blev det stan med emilia och clara. köote en klocka, ett linne och ett par solglasögon, se linne ovan. sen gick vi till halvars och tog årets första glass därifrån. väldigt trevligt med flickorna evelina, dalal, frida och emilia. sen gick vi vidare till ektorp där vi mötte clara, oscar och jonte. vi tog en liten vårpromenad runt ektorp. nu sitter vi hemma hos oscar och ska se på hockey tydligen, men det är trevligt för jag har saknat alla här hemma skönt att umgås och ta det lugnt. i morn är det skola och sen träna med dalal. en vår puss på det !

RSS 2.0