25 mars

hello, har vart i egypten i cirka 2 dagar nu. det er jette skont veder och jag har bara latat mig hela dagen. borjade med att sola vid poolen i nogra timmar sen tog vi en promenad vid alla afferer her omkring. sen nu tog jag mig hit till det her internet cafet, blir att sitta her ett tag sen vid 6 er det middag. forovrigt, hotellet er otroligt stort och jette fint, stranden er ockso jette fin med jette fint vatten !! blir att ligga der imorn och steka lite. saknar er alla i 9d kan ja ju sega. men den her veckan ler ju go snabbt. ska vara lite social nu men om nogon har lust so er jag sekert inloggad po msn i morn nogon gong om ngon vill prata med mig lite. ha'de so bra so lenge kanske skriver i morn. puss!

23 mars


-som ni ser så har jag en ny header , och den är i samma stuk som saras. det beror på att hon hjälpt mig med den. tyckte att den andra blev lite tråkig. kan inte sånt här så bra heller sånt jag får lära mig. men tack sara är riktigt nöjd ! :)

var nämligen ledig från skolan idag väldigt skönt fast jag sov bara till halv 9 eller va det va. sen gjorde jag iordning mig lite och när jag var klar åkte jag och mamma till morfar. vi fikade och det blev att jag åt frukost där. efter det så åkte vi vidare till maxi. jag köpte ett par vita skor. sen åkte jag förbi skolan för att jag skulle hämta en bok men den hade inte kommit. sen sa jag hej då till min bästa klass 9d, för inatt åker jag !! längtar så mycket, vill att tiden ska skynda på lite det går lite för sakta nu känner ja. efter det gick jag hem och pluggade lite smått. jeanette kom nyss förbi med lite pengar som jag ska ha med mig, fick säga hej då till lillbrorsan också. vet inte vad jag ska hitta på nu men ikväll ska jag äta pizza med mamma och kjell, lite mys sådär innan bilfärden upp till arlanda. tycker faktist det är synd att snön kom tillbaka ville ha lite vår här hemma också. men men, den kommer väll snart får man hoppas. nu är jag i alla fall redo för solen kan ja ju säga! ni får ha det så bra här hemma. kommer sakna mina brudar enormt ! men en vecka går snabbt. puss :)


22 mars

den här helgen har jag bara tagit det lugnt inte gjort någonting speciellt. i fredags spenderade jag kvällen hemma hos pappa. såg på tv och svulla. igår, lördag åkte jag hem från pappa vid 3. gick ut och löpte ett varv runt strömmen, var väldigt skönt. sen kom jag hem och duschade. åt och kollade på tv. idag har jag duschat och också bara tagit det vädligt lugnt. har packat det mesta till egypten. vet inte riktigt vad som händer idag men jag tror det blir att träffa emma lite senare. blir att plugga lite engelska sen, och ikväll är det beck som gäller :) puss!

19 mars



skolan idag gick snabbt. tycker faktist allt går så snabbt nu förtiden med skolan och allt annat, hinner knappt med. gjorde inget speciellt idag lixom en vanlig torsdag började med no sen so, bild, idrott och sen teknik. skulle igentligen gymmat idag men jag kände att det behövdes mer plugg på musikprovet som är i morgon. så efter skolan blev det hem direkt och läsa på. nu väntar jag på mat sen vet jag inte vad som händer och sker. puss :)

17 mars


- i'm in lööv !
vaknade upp hemma hos evelina i morse. vi tog det lugnt hela morgonen. sen gick jag hem och pluggade och efter det fixade jag till mig lite. sen vid halv tre kom mamma och hämtade mig. vi åkte till maxi och kollade runt lite. blev en bikini och ett par dö fina sommar skor, ÄLSKAR DOM ! se bild ovan. för nu är det bara en vecka kvar till egypten. ska bli så underbart skönt, längtar som fasen! sen iaf åkte vi hem. köpte med oss mat från chicken kebab, var väldigt gott men nu stinker jag nog en aning vitlök. vet inte vad jag ska göra nu men ikväll blir det andra avenyn vad jag vet. pusss !

16 mars

hej, vaknade tidigt idag också. blev att äta frukost  sen gymmet med evelina och dalal. gick bra förövrigt. tycker också att vädret idag var underbart skönt, varmt på något sätt. hoppas att våren är på g nu. efter det gick jag hem, duschade och åt. har inte gjort så mycket mer idag, ska börja fixa mig lite jag tror att emma är påväg hit nu. hoppas på att evelina och dalal också vill ses sen. vet inte vad vi hittar på:) puss !


15 mars

idag söndag: söndagar är så tråkiga somsagt. vaknade tidigt idag typ vid nio. ringde dalal och väckte henne. hon kom hit efter ett tag. vi tog en lång power-walk runda och evelina gick hem. har ätit, duschat och sett på film. får se vad som händer senare, är faktist vädligt trött idag. vet inte vad jag har lust med heller måste ju plugga inför musikprovet på fredag men det är inget jag orkar för jag läste lite ur häftet igår och en sida dödade mig sen såg jag att det var typ 10 likadana sidor till så jag gav upp. usch det är så jobbigt i skolan just nu. mycket med np och massa annat skit. fast som tur är så är det studiedag i morn och på tisdag, tacka gudarna för det! puss !

lördag: en seg morron, hände inte så mycket. vid halv 5 tiden var det att gå ner till ektorpsshallen och kolla på basket med dalal, emilia, evelina, thobias, albin, oscar, kenna och august . nubf som vi då hejjade på gick det inte så bra för vet inte vad dom förlorade med, men tyckte synd om dom eftersom dom först ledde. dalal gick hem och vi andra gick hem till thobias där vi spelade wii, guitar hero och såg på film. blev även att titta på melodifestivalen. tyckte inte det var rätt låt som vann blev faktist lite chockad, hejjade igentligen på måns. men men. efter det gick jag och evelina hem till mig och sov.

fredag: en kort skoldag med engelska nationella prov. vet inte hur det gick med det sånt som märks. blev iaf en mysig hemma kväll hos olivia med evelina också. kollade på två filmer en som hette pojken i den randiga pyjamasen och sen en annan kommer inte ihåg vad den hette. den första vi såg va jätte bra, handlade om andra värlskriget och sånt. verkligen dö bra se den. sen blev det hem och sova.

11 mars



hejsan hoppsan. en bra skoldag idag så mycket kan jag säga. i morn på no:n ska vi skära i ko-ögon. det ska faktiskt bli kul, lite intressant ändå. efter skolan idag gick jag hem och satte mig vid datan, pluggade lite också. sen vid fem åkte jag och mamma till maxi, blev en bikini och åkte även över till elgiganten där det blev ett par nya hörlurar. sen åkte vi hem, har inte gjort så mycket mer nu, ska väll städa lite här sen blir det nog tv eller något sånt. japp, puss !

10 mars

tar dagen kortfattat först skola sen hem och plugga. hade inget att göra sen så det blev en lång promenad på 5 km. sen gick jag hem till clara, frida kom också efter ett tag, vi gjorde inget sepciellt bara pratade. sitter hos mina kusiner nu och ser på anda avenyn, blir nog lite mer plugga sen. puss!


9 mars

måndag, och åter måndag. tycker inte om måndagar så segt att gå upp men så äre. vet inte vad jag ska hitta på idag men det är sånt man märker. hoppas på att någon vill följa med mig till stan ? är nog inget speciellt som händer i skolan idag iaf. hör av mig senare, puss ! 

söndagen, vaknade upp hos pappa. åkte hem därifrån någon gång på förmiddagen. när jag hade vart hemma ett tag kom jocke pocke till mig. vi såg på film och tog det lugnt. trevlans. på kvällen sen följde jag med rebecca till krokek, blev att träna med krokek dårå. gick väll sådär, får se hur det blir i framtiden med det. när jag kom hem blev det beck och choklad.


7 mars


igår var det överraskningsfest för rebecca och det var riktigt roligt, förutom vissa saker. åkte hem till emma igår efter det och sov där.  vi vaknade vid nio idag, väldigt tidigt. har bara tagit det lugnt hela morgonen. åkte från emma halv ett något sånt. idag blir det att åka till pappa, va riktigt länge sen jag var där ska bli trevligt att träffa lillebror också. vi ska väll äta gott och titta på melodifestvalen, kanske guitar hero ? jaja får se vad som händer. ha det bra ! :)

5 mars


torsdag
tjena snyggingar ! har inte haft så mycket tid att skriva den här veckan, mycket med skola och så.
idag var det inte så lång skoldag och somsagt torsdagar in my heart. började men no, det va helt okej fick även göra min redovisning idag, lite nervöst va det men dom tyckte att jag gjorde bra ifrån mig och får hoppas på bra betyg på det. sen fortsatte det med so, bild, idrott och teknik. efter skolan blev det gymmet med rebecca, skönt som alltid. blev även att sola också. blir nog inte så mycket mer ikväll bara ta det lugnt. en nyhet är väll att jag ska provträna med krokek på söndag ska bli jäkligt kul, har saknar fotbollen enormt mycket fattar inte hur jag har klarat mig. ser verkligen fram imot det. i morn är det fredag härliga fredag ska också bli skönt. puss!

igår i alla fall var det dags för skol-dm i linköping. det gick väll inte så bra om jag säger så, förlorade båda matcherna och ena laget hade dragit sig ur.. men men vi kämpade i alla fall och jag hade kul, säkert resten också. åkte hem därifrån vid 1 kanske det va sen gick jag och dalal hem till mig. dalal somnade och jag pluggade lite no och duschade. sen kom mamma hem då blev det mat. sen gick dalal hem och då blev det mer plugg för mig. hände inte så mycket mer efter det.


RSS 2.0