gott nytt år !


hej svejs, har vart uppe ett tag nu blir att packa lite smått för inatt blir det att sova hos emma. idag är det då nyårsafton som ska firas först hemma hos emma med hennes familj och efter det åker vi och träffar våra käraste roligaste trevligaste vänner. vi får väll se vad som händer men kul ska vi ha ialla fall. gott nytt år på er, puss !

hah .


oj oj oj. jag tror att detta är något fel eller vad? jag förstår inte varför lägga ner tid på andra vet inte ens varför jag gör det nu men lilla du jag tror du behöver en förklaring? jag ska säga dig att vi har ett liv. vi leker inte som barn i en sandlåda, vi lever i verkligheten inte på något dagis eller? jag tror det är dags att vakna upp och titta dig omkring och verkligen se att du lever i en värld full av möjligheter som du inte ens vågar pröva. livet är en prövning , man kan inte alltid stå still och tro att det ska hända något. det är bäst att du börjar se att vi alla är olika, och tur är det. låt oss ha kul på vårat sett så kan du ha kul på ditt. det är inte vi som lider det är du. open your eyes (:

your heart just ain't with me



sha, vaknade ungefär för en timme sen alltså 11.45 något. väldigt skönt att få sova ut lite. har precis duschat ska väll börja fixa sig lite snart. idag ska jag träffa dalal, och emma tror jag kommer också. vet inte vad vi ska göra hittar väll på något kul. ikväll är det nog tänkt att gå på bio med emma, får se vad hur det blir puss ! 

I field somehow you should know that I tried



nämen, klockan is 00.13 och jag sitter och småpratar med emma i telefonen finns inte så mycket att säga men det är trevligt endå. den här dagen har vart helt okej men somsagt nu är det en ny dag och nya möjligheter, glöm dina bekymmer i morgon kommer det nya, m.m. det blir nog att sussa sött snart för det behövs verkligen lite sömn för mig. ha debra puss !

måndag & första inlägget





tjenixen,  vaknade klockan 9 idag för att fixa mig till stan. åkte ner vid ungefär 11.30 och mötte evelina. vi letade nyårskläder typ hela dagen. var faktist jätte svårt att hitta något som man blev nöjd med. blev till slut typ glansiga byxor från vero moda och ett linne därifrån också. efter det gick vi till kungsgatan där vi åt på spicy hot, det va riktigt gott må ja säga! ikväll blir det att träffa joakim ett litet tag. får se vad som händer i morgon. puss !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0