28 februari

blev en lugn kväll igår, var nämligen hos emilia. vi såg på tv oså. mamma kom och hämtade mig klockan kvart över elva någon gång i morse. vi åkte till maxi och kollade in det ombyggda. har blivit skit stort och värsta bra affärerna, tycker faktist att de liknar ikano huset i linköping lite. i alla fall, blev bara ett par jeans men är endå nöjd med dom. handlade även mat. vet inte vad som mer händer idag får väll se helt enkelt. som några kanske vet så har min mobil blivit lite damp vill lixom inte funka som den ska så nu har jag bytt eller fått av kejlls son den är alltså tidigare hans mobil men den duger, en sån där 610 i tror ja den heter men den duger :D japp, puss !


25 februari

idag gick skolan helt okej, kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde bara vanliga lektioner. sista lektionen som var hade vi svenska som inte är mitt favorit ämne precis, jag vet att jag är bra på det men läraren som vi har gör svenska till världens tråkigaste. usch tycker inte om den människan. efter skolan följde evelina med mig hem, vi åt och pluggade lite. sen blev det bara data och tv, hittade inte på något speciellt. det är vintern som förstör jag vet det för på sommaren kan man alltid hitta på något om man har tråkigt men när vintern är här sitter man bara inne och häckar, snälla kan det bara bli sommar nu ! när hon skulle hem följde jag henne en bit sen blev det hem och plugga no och so. nu ska jag snart ringa jocke sen sova. ha'de bra !


- lite mer mmm, i livet
igår- tisdag - 24/2 en lång och tråkig skoldag, tisdagar är inte dom allra roligaste precis. gick till vilbergen med frida och emilia, skulle gymmat egentligen men vi solade bara. efter det skulle dom till stan och jag mötte olivia och eftersom det var fettisdag så gick vi till konditoriet och köpte oss en varsin semla. vi gick hem till mig och åt såklart upp dom, det var väldigt gott må ja säga! sen gjorde vi inte så mycket bara kollade på andra avenyn. sen gick hon hem vid halv åtta då blev det duschen för mig. blev data och lite så, sen plingade jag jocke pratade ett tag sen blev det att sova.

23 februari


- hittade en för härlig bild på dit vi ska, faktist inte långt kvar nu :)

hellu, skolan idag gick bra och det gick snabbt som jag trodde. efter skolan var jag uppe hos kusinerna och lämnade en film. sen efter det ringde gabriella och det blev att möta henne och albin. vi gick hem till henne och spelade lite gh, trevligt. tog även en promenad till konsum. sen blev det för kallt så alla gick hem till sig. har ätit och fixat lite blir inget mer ikväll förutom tv och data, tror och hoppas på att det inte är något plugg den här veckan. jaja, ha'de bra puss !

22 februari


go'morron!  klockan är nu 11.45 och idag blir det att träffa emma får se vad vi hittar på, vi ska i alla fall mötas vid konsum och köpa något gott. i morn är det skola och det är inget jag ser fram imot precis men det är sånt man får ta. det är en kort skoldag i morn så det ska nog gå bra. och idag är det inte heller vilken dag som helst utan EMILIAS FÖDELSEDAG, GRATTIS GUMMAN ! ha'de bra, puss !

21 februari


hello, nu är min data tillbaka !!!! yes, men en sak får mig att bli lite irriterad, högtalarna vill inte funka så nu är dom det stora problemet får väll se när dom är tillbaka. idag har jag iaf vart hos morfar och firat honom med släkt. vi åt mat och fikade. sen åkte jag hem och efter ett tag kom dalal och emma. vi hann inte göra så mycket dalal skulle hem och äta och emma skulle iväg. får se vad jag hittar på lite senare ska vila lite nu. puss!


20 februari

vet ni vad jag diggar, folk som är sig själva.

19 februari

-du stör mig en aning mycket.

tog sprutan idag, gjorde inte ont men det kändes konstigt när den där vätskan kom in i armen mådde lite illa faktist. efter det gick jag och mamma på stan, köpte ett par skor som jag vart kär i ett tag. efter stan åkte vi hem och åt. sen gick jag till emma vi såg lite av en film som inte var allt för bra fast vi såg ju inte hela men den värkade inte bra. sen gick vi ner till stan kollade runt lite, blir även stan med emma i morn också. va på stan till halv sex för emma skulle iväg och då tog jag bussen hem. blev att se på patrik 1,5 med mamma, en rolig film faktist. efter det gick jag upp hit till kusinerna för att umgås lite och va lite social, trevligt. blir även gymmet med dalal i morn. puss !


18 februari

hej och åter hej. min data är nu helt ur funktion den vill inte starta och man blir så himla handikappad utan en dator, tur att man har sina kusiner som räddar en ibland. blir då att läma in min älskade dator i morn får se när den återvänder och jag hoppas den är tillbaka i god form så snabbt som möjligt. idag har jag bara slappat och haft det otroligt tråkigt hela morgonen sen åkte jag till frida, vi svulla till det med mycket gott och såg på film. sen kom mamma och hämta mig, vi åkte till maxi och handla lite för min morfar fyller nämligen 86 år på lördag! tycker jag är väldigt mycket. sen åkte vi hem och nu sitter jag här och nördar så mycket data jag kan, måste ju passa på så länge det varar. blir nog att gå upp hit till mina kära kusiner i fortasättningen tills datan mår bra igen. i morn blir det att gå på stan med mor min, jag ska ta spruta tror den hette twinrix, det blir nog bra ska ni se. puss !

17 februari



tjenixen, min data har vart lite paj de senaste dagarna därför har jag inte haft någon möjlighet till data somsagt. har vart lite sjuk under helgen och igår men idag känns det faktist mycket bättre. ska nog följa med dalal till vilbergen idag hon skulle låna någon bok? haha a. sen efter det ska jag till kusinerna, vet inte vad som mer händer får väll se. har väll inget planerat under lovet precis bara ta det lugnt och ta det som det kommer. hare bra, puss !

14 februari

ahopp alla hjärtans dag idag, tur att man inte blir helt ensam i alla fall mina små vänner dalal och emma kommer hit ett tag idag. blir nog inte så mycket för mig att gå ut idag blev nämligen sjuk inatt, väldigt ont i halsen och aa en början till någon tråkig förkylning.. usch ! men får väll hoppas att det inte blir någon långvarig förkylning. vet inte vad som händer på lovet hittar säkert på något kul. ha en bra alla hjärtans dag, puss !

13 februari



skolan idag gick bra som de allra flesta dagar gör. även fast det är fredag den 13 har det gått bra idag och jag tycker inte att jag har haft någon otur, får hoppas att det flyter på som vanligt hela kvällen ut. efter skolan åkte jag och mamma till polisstationen för att jag skulle ta pass. blev förjävligt men det gör inget, det är ju inget jag ska skylta med precis. sen åkte vi ner till stan en snabbis, köpte en fondation. nu väntar jag på pizza, ska bli gott faktist. ikväll blir det film med brudsen, ska bli mysigt. puss !

12 februari




godagens, hade bara tre lektioner idag för efter tolv var det hemstudie. fick tillbaka no provet som vi gjorde för ett tag sen och vet ni va? JAG FICK MVG ! kan kanppt förstå det själv förväntade mig absolut inte det är väldigt glad för det. efter skolan blev det gymmet med dalal, skönt. när jag och dalal var påväg hem träffade vi på frida och rebecca och jag följde med dom ner till gymmet igen och dalal gick till jonte. rebecca solade sen mötte vi august och albin. rebecca och frida fortsatte hem till rebecca och albin och august följde med mig hem. vi gjorde inget sepciellt förutom att vi gick till konsum. efter det gick august till skolan för utvecklingssamtal och albin till oscar. blev för mig att plugga lite, var tvungen att göra klart bokrecensionen till i morn. i morn är det fredag ska bli så otroligt skönt och nästa vecka är det ett efterlängtat sportlov, blir att sova som bara den. puss !

10 februari


- yxbacken med skolan

gick faktist bättre en vad jag trodde idag :D åkte bra för att vara andra gången. va faktist jätte kul, hahaha. gabriella och emma var dagens höjpunkt. dom skulle ta liften upp och tydligen ramlar gabriella av och släpper den så hårt att emma får den under sin arm och typ flyger åt sidan på ett stort rör, hon ligger där och kommer inte upp och trodde att hon hade brutit ryggen, hon låg till och med och väntade på döden. hahahaha emma gumman ! men sen gick det ju bra för damerna. en riktigt lyckad dag och väldigt rolig. är därimot väldigt trött i kroppen nu men det blir att plugga snart sen träffa emma och kanske dalal. puss påt !

9 februari


- hej
go'da yxskaft ! kunde inte sova inatt för att månen lyste rakt in på mig. så det var lite segt att gå upp i morse men sånt får man ta. skolan gick väll bra. gick till gymmet med dalal idag. skönt vade. efter det blev det att gå tillbaka till skolan för utvecklingssamtal, gick bra fick bara beröm förutom en sak och det var att det var lite sena ankomster till spanskan men det är ingen fara det inte. i morn är det yxbacken med skolan får väll se om jag kommer därifrån levande, haha. ska bli trevligt. gör inget speciellt nu förutom att jag hittade en jäkligt bra låt med någon erik hassle-hurtful, lyssna på den säger jag. as bra ! ha det bra, puss !

8 februari

vaknade upp hos evelina vid 10 typ. vi tog det lugnt hela morgonen åt frukost och såg på film. klockan två började vi göra i ordning oss lite. klockan halv fyra mötte vi clara för att följa med henne på bandymatch i borgsmo, trevligt. fick skjuts hem av ante ( claras pojkvän ). jag och clara hann inte göra så mycket förns vi skulle gå till ante. där fick vi pizza, as gott. ja känner att den här helgen har vart fetto helg, känns inte kul får tagga ner med godsaker. därför blir det gymmet i morn. puss !


7 februari

 
kvällen igår var väldigt trevlig, och det var gott med pizza. vi spelade gh och pratade väldigt mycket. tack för igår tjejor ! idag har jag bara hunnit duschat och ätit frukost, har även städat lite. tror det blir att åka till nt cupen med dalal och rebecca senare, hänger säkert med någon mer. ikväll kanske jag ska sova hos evelina får se hur det blir. nu är det bokat att åka till egypten den 24 mars också, så skönt det ska bli. har hört att stället vi ska till ska vara jätte fint enligt dom som själva har vart där, kul att höra. puss !

6 februari


- HEJ .
skolan gick galant, bandet på musiken blir ju bara bättre och bättre, väldigt roooligt ! va med dalal nyss, ska till clara snart. ikväll blir det att träffa brudarna, vi ska äta pizza och sen hem till clara och sjunga singstar, spela gh eller buzz vem vet. vi hittar väll på något trevligt. IDAG ÅKTE EMILIA TILL GRAN CANARIA ! kommer sakna henne så mycket, hon kommer hem om två veckor :( får hoppas att dom två veckorna går snabbt. i helgen är inget speciellt planerat får väll se vad som händer. skönt med fredag iaf. trevligt helg, puss !

moget råå !



- en liten groda som bodde vid ågelsjön
hände inte så mycket i skolan idag, för vid lunch var det konsert i degeer hallen eller va det heter. helt okej att titta på faktist, slutade direkt efter det. gick hem i kallnen och bytte om. gick till konst med dalal spelade lite fotboll, va så länge sen verkligen. saknart så mycket. blev lite för kallt där ett tag så vi gick hem till dalal. vi gjorde inget spec bara pratade. efter det kom mamma och hämta mig. blev att duscha och äta direkt. har läst lite till np i morgon. i morn är det en uppsats man ska skriva och den tiden vi ska sitta är 160 minuter, alltså väldigt länge. vet faktist inte vad jag hittar på efter skolan i morn, men det är sånt som märks. ha'de puss !

3 februari

skolan började med np ( nationellaproven ) i svenska. det var väll inte så svårt och inte allt för lätt heller men ibland kändes det som att det var så lätt så det blev svårt. jag krånglade till det lite där tror ja. efter det en svenska lektioen, men som tur va såg vi på film någon som handlade om andra världskriget kommer inte ihåg va den hette men något på tyska iaf. sen efter det so sen matte. direkt efter skolan följde emilia med mig ner till stan. klippte mig och faktist så blev jag nöjd för första gången på länge. tittade på stan lite och hittade en tröja och en typ stickad väst eller vad man ska säga. träffade evelina på stan som också följde med mig och emilia hem sen. vi gjorde inget speciellt. har nu pluggat och ska snart kolla på andra avenyn. puss !

2 februari



- men hej glad. faktist så bjuder jag på den. dagen har vart otroligt seg men endå helt okej. efter skolan blev det gymmet med emilia albin och august. efter ett tag kom även frida och evelina. tränade en timme kanske något sånt. blev väldigt trött efter det, brukar inte bli det men det kan bero på att det är måndag ? vem vet. blev ju ica direkt efter kände att jag var värd lite naturgodis. emilia följde med mig hem ett tag. vi lagade nån konstig typ "snabb mat" fast spagetti och köttfärssås fast allt redan låg i en påse sen la man det bara i vatten i 5 minuter, väldigt konstigt tycker ja och inte blev det särskilt gott heller tycker ja, men enligt emilia gott. jaja smaken är som baken. efter vi hade ätit kom dalal också ett tag. blev inte så mycket gjort mest prat. dom gick ungefär vid sju, besökte kusinerna en snabbis. spelade lite gittarr eftersom man har blivit hyfsad bra på det. nu sitter jag här och ska nog sova snart för jag är så trött, skolan dödar mig. och i morn är det nationella proven i svenska + att jag ska klippa mig. ha'de puss !


you bringin' out the side of me that i dont know

- söndagar är inte allt för roliga. började med en slapp morgon satt vid datan rätt så länge sen fixade jag till mig lite och sedan mötte jag emma. vi hyrde film i videostan sen vidare till konsum för naturgodis. sen gick vi hem till henne en snabbis för att hon skulle äta. mötte sedan august oscar och emilia vid konsum. vi gick hem till mig och såg på filmen. efter ett tag kom dalal. efter filmen gick august oscar och dalal hem och inte så långt efter det gick emilia också. jag och emma satt kvar vid datan och checka läget. blev även att hjälpa mamma med att tvätta bilen ikväll dårå. i morn är det skola. inte roligt men får väll göra ngt bra av det. puss påt !

RSS 2.0