31 januari

var en trevlig kväll igår förutom vissa saker som kanske inte blev som det skulle. jag,clara, frida och rebecca åkte från emilia till haga. blev donken väldigt gott sådär på kvällskvisten. vidare till kneipen och sen hem till rebecca, blev att sova direkt.
vaknade ungefär vid 11 ngt sånt hemma hos rebecca. gick hem duschade och åt lite frukost. sen åkte jag och mamma ner för att hämta resekataloger. åkte vidare till max och fick i oss lite mat. vet inte vad som händer sen, kanske träffa emilia och dalal. puss !


- smakprov av fredagen ^

har ni vuxit ihop ?


- puss på dig becca ! bjuder påt.

denna dag började med någon föreläsning i aulan. det handlade om förintelsen, hitler osv. faktist rätt intressant endå. fick också reda på idag att mitt no förhör hade gått bra och att min no lärare vill att jag satsar på mvg i år. känns väll bra men för jobbigt så får se hur det blir med det. kanske inte så intressant men idag fick vi pannkakor! så gott, plus att det händer ju typ bara en gång om året. på musiken fortsatte vi med bandet, vi består då av emmac som spelar piano, jag gittarr, evelina sångare och olivia trummor. går faktist mycket bra, får jätte mycket beröm och det går bara uppåt. bravo! har precis kommit hem, har ätit lite blir väll att börja fixa iordning sig snart för ikväll är det party som gäller. nämligen ett party för dalal och emilia, för att dalal fyllde år i går och emilia fyller om nån vecka.  puss!

28 januari

dagens lektioner; idrott, spanska, engelska, no som det var förhör på idag och det får man ju se hur det gick med det. till sist svenska där vi gick igenom nationella proven som börjar nästa vecka. efter skolan tog jag bussen ner till stan med frida. träffade även evelina, emma och gabriella. efter stan åkte jag till clara, vi såg på film och bara tog det lugnt. i morn blir det gymmet med emilia och clara, väldigt skönt. plus att i morgon är det inte vilken dag som helst utan dalals födelsedag ! glöm inte det. puss !


it's all good until it goes bad



- idag, måndag. skolan idag gick bra. hade so prov typ. gick bättre en vad jag trodde, hoppas jag. slutade klockan två idag så det blev gymmet med emilia och evelina. blev även att sola efter vi hade tränat. väldigt skönt att få det gjort. efter det gick jag hem duschade, åt och har precis pluggat klart no;n . det är så mycket den här veckan med prov och förhör och jag vet inte vad. no;n dödar mig iaf har pluggat i ungefär två timmar nu vet inte om jag fått in det en känns inte så, men det finns ju tid för att plugga i morn också men det är så jobbigt. får väll se hur det går, hoppas det sitter snart. i morn är det en lång dag + matte prov. hatart. ha'de puss!

-söndag.  vaknade upp hos evelina. gjorde iordning oss lite snabbt, åkte sen ner till stan. efter det hem till mig sen hem till henne igen. såg på film och åt, sen gick vi hem till mig igen. jag färgade hennes hår, det blev faktist jätte bra. blev bara tv och data.

- lördag .  åkte och spelade badminton ( stavning ) med pappsen på lördagsmorgonen. va faktist jätte kul, måste göra om det. efter det skjutsade han hem mig. blev dusch och ner till stan med emilia. köpte nya  jeansleggins, en tröja, örhängen, present till dalal och emilia och andra småsaker. efter stan blev det att åka hem ett tag sen iväg till evelina. vi såg på film och tog det lugnt hela kvällen, blev att sova där också.

grattis till mig !



hip hip hurra för mig idag ! mamma kom in i morse och väkte mig fick lite presenter och sen gjorde hon frukost. efter ett tag ringde det på dörren som var oväntat och det var kjell som kom och gratta mig också. vi åt frukost tillsammans sen blev det att gå till skolan. på musiken körde vi på med bandet. gick faktist skit bra. kan nästan hela låten nu. skit bra tjejer ! är just nu med dalal och emilia, pappa kommer snart och hämtar mig då blir det mer presenter hos honom. blir nog att äta god mat och spela lite gh med familjen där. puss!

22 januari

skolan idag gick bra, kommer inte ihåg så mycket va vi gjorde men det var väll det gamla vanliga. efter skolan hämtade mamma mig för att åka och hälsa på morfar. vi fikade med semla, vet inte om jag är så förtjust i det men det var helt okej. vi tittade på tv och pratade. anledningen till att vi åkte dit var för att han skulle fira mig lite i förskott. fick pengar av honom och det tackar jag för, behövs alltid.  har pluggat lite spanska och tagit det lugnt. snart kommer lite kusiner mm för att fira mig. får hoppas på en trevlig kväll. puss :)


i hope that you came prepared




skolan började med idrott klockan 8 (y) efter idrotten var det spanska som jag för första gången inte kom försent på. sen var det engelska och till sist efter lunchen var det matte. efter skolan följde evelina med mig hem. vi tog en promenad till konsum, blev naturgodis. kom hem och gjorde hamburgare och satte på en film. blir att hon sover här inatt också. puss !


things were promised in blood

- lite bilder från sommaren 08, fy vad jag saknar sommaren. hoppas att den är här lika snabbt som den försvann.
var en kort skoldag. blev snabbt hem och fixa lite sen ner till stan med emilia och albin. köpte en väska som jag har vart kär i ett tag nu. blev också ett linne och en tröja. åt även chicken kebab (y) efter det hämtade mamma mig, vi åkte och handlade. när jag kom hem blev det dusch,mat och plugg. blir nog inte så mycket mer ikväll förutom andra avenyn. puss!


19 januari

då var det måndag igen. var väldigt jobbigt att vakna i morse. men är det skola så är det. den här veckan kommer nog bli helt okej för att idag slutae vi vid två och det gick snabbt, sen i morgon så är det hemstudie från klockan 12, sen resten av veckan är det inte så farligt. har precis ätit och pluggat lite engelska. tror jag ska träffa dalal lite senare, får se vad vi hittar på. puss !

i know we'll make it anywhere

har sovit dö bra inatt och jag som tänkte sova länge idag fick man ju inte göra för att mamma kom in och väckte mig vid halv 11. för idag blir det middag hos några släktingar, ska bli trevligt. vet inte vad jag ska göra efter men det händer säkert något eller så ska jag bara ta det lugnt. ha'de puss!


16 januari


- puss

skolan idag gick helt okej. direkt efter skolan tog jag och frida bussen hem till henne.  vi dukade och fixade till eftersom brudsen skulle komma. efter ett tag åkte jag och mamma och hämtade pizza, dom var väldigt stora eftersom det var familjepizzor. när jag kom tillbaka till frida hade rebecca,clara och gabriella redan kommit. sen efter ett tag kom olivia,evelina,dalal och emilia, och sist men inte minst emma caesar som kom lite senare. blev väldigt mycket gott att äta så nu behövs det nog ingen mat på flera dar för min mage ialla fall. blev lite present öppning också, väldigt fina grejjer; 2 halsband, ett par örhängen, hårnålar och ett armband. tack så jätte mycket för allt, älskar er!  ska sova snart är väldigt trött efter den här veckan. puss !

when theres nothing left to say



- hejsan. börjae dagen med no och eftersom jag vill hålla kvar mitt vg i det är det nog bra om jag pluggar på för det vi håller på med nu är lite snurrigt men det ska nog gå bra. sen var det so,bild,idrott och teknik. efter skolan blev det att gå hem och plugga både spanska och no. var uppe hos kusinerna ett tag också. i morn blir det lite party hos frida för både mig och henne för att hon har fyllt år och för att jag fyller nästa fredag, så då kommer tjejerna och vi ska äta och ha det trevligt. puss !

you wont take away my pride, not this time



- ja, vi är bäst :)

började morgonen med idrott. var faktist rätt så jobbigt men kul. på sista lektionen sprängdes mitt huvud av huvudvärk så det är nog någon förkylning som är på gång, blev ingen löpning eller fotboll idag tyvär. efter skolan följde emilia med mig hem, vi gjorde inte så mycket förutom att äta för det är vi väldigt bra på. sen ringde dalal och vi mötte henne och tog endå en rätt så lång promenad. sen skulle dalal hem och emilia också så nu blir det att ta det lugnt ikväll och sova tidigt inte sitta uppe så sent för jag har hört att man blir sjuk lättare då och det märks.  puss !  

hemskt mycket hej



-idag var det en lång skoldag. började med syslöjd i 80 minuter. sen svenska i två timmar, so, sen matte i två timmar. slutade runt 15.40. blev att gå direkt hem skulle hjälpa mamma att tvätta bilen. sen skjutsade hon ner mig och clara till stan. vi gick där ett tag och kolla sen efter ett tag kom frida. hittade ett linne och en mascara. vi satte oss på mc donalds ett tag sen blev det att åka hem. duschade, åt och har precis sett andra avenyn som jag saknat över lovet. i morn är det strömmen som gäller sen lira lite boll med dalal. puss :D


left without a choice



- var en seg morgon men en väldigt skön skoldag. började med mentor sen rullade det på med spanska,so,engelska och matte. jag och olivia hade då bytt matte grupp från snille gruppen till den andra, men det kändes inte helt rätt så i morn blir det att byta tillbaka till svennis. efter skolan blev det hem där min thai mat väntade, väldigt gott och mättande. åkte ner till stan och mötte upp dalal,emilia,frida,rebecca,gabriella,evelina och emma. vi åkte hem till emma och hade det trevligt. i morn är det en lång och jävlig skoldag men jag står nog ut. puss på er!


gaylord ?


-vill börja med att frida fyller 16 idag, grattis syster!
vaknade inte så sent idag, blev direkt att städa och duscha osv. sen spenderades dagen för det mesta med dalal och emma. först gick vi till konsum och köpte lite gott. sen hem till emma och såg på skräck film, den hette reeker eller något? var fakist helt okej. senare blev det att gå vidare till kusinerna. spelade lite guitar hero alltid kul. har precis pluggat klart so;n tills i morn. handlar om hitler och värdlskrigen, helt okej eftersom det är rätt så intressant. blir att sova tidigt ikväll är rätt så trött. puss !


you cant play on broken strings




efter skolan igår var jag med evelina hela dagen, sov hos henne också. vi hade väldigt trevligt som vanligt :) idag vaknade vi ungefär vid 12.00 något, blev frukost lite snabbt sen hem till mig. blev ett varv runt strömmen, gick faktist bättre en vad jag trodde eftersom det var ett tag sen. sitter här med albin och evelina nu, vi ska hem till henne snart. i morn får ja se vad som händer. puss!


memories that remain




hejsan, skolan var väldigt seg eftersom vi började enligt shemat och gick efter det hela dagen. skillnaden idag var väll att hälften av klassen har bytt så att min grupp har bild och den andra har hemkunspak. efter skolan följde evelina med mig hem. sen efter ett tag kom august och albin förbi. dom var här rätt så länge, alltid trevligt med besök.  fredag i morn ska bli väldigt skönt även fast vi nyss haft lov. ska nog spela lite boll med dalal i morn sen blir det att träffa evelina, ska sova där också. puss !

you can't deny that we've become perfect strangers

vaknade precis, ska börja fixa lite snart . idag blir det att träffa dalal och emilia. ska väll åka ner till stan, börjar bli en vana nu. men det blir nog trevligt. vet inte vad som händer senare idag får väll hoppas att det blir en bra dag. kanske att jag sover hos emilia vad jag tror vi har pratat om. japp hade så länge, puss !

3 januari




inatt blev det att sova hos frida, där clara också var med. först såg vi film ett tag, sen låg vi och pratade till tre ungefär, väldigt trevligt. clara åkte hem tidigt i morse, frida och jag gick upp vid tolv. vi fixade till oss lite och åkte ner till stan. där det blev en halsduk och en väska. ikväll ska jag träffa jonna vi ska gå på bio, twilight som jag redan har sett en gång innan men det gör inget för den är faktist skit bra :) puss !

puss påt !


 - bror och syster


hejsan, sov hos evelina inatt. vi vaknade runt 13.30, väldigt skönt. vi har sett på sex and the city-movie. den är jäkligt bra, sen har vi ätit och bara sutiit vid datan. slöaste dagen på länge. får se om jag träffar clara,frida och evelina igen sen. puss ha'de !

mums !




blev endå en lyckad nyårsafton förutom vissa saker som jag inte behöver gå in på. men annars var det jätte kul med allt folk som vi träffade. först middag hos emma, sen åkte vi ner till stan och mötte evelina,frida,kimberlie,olivia och emelie. blev att åka vidare till vilbergen där folket var. trevligt. mitt nyårslöfte blir då godislöfte i ett år, nu är jag verkligen helt säker. jag har klarat det förut så nu ska jag göra det igen. idag har jag vart med emma hela dagen vi har bara tagit det lugnt. ska träffa frida lite senare. puss !

RSS 2.0